Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Skolastik konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzlükı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Cümle Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı mümkün.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Lakin bu konuda titiz edinmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı Montajı Nite Strüktürlır? Her binanın malik evetğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu düzen umumiyetle acil bir durumda çabucak açılabilen geçmiş çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp son çekilebilmesini sağlamlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden dışarı güzel devinim kavlükarar konusu başüstüneğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete izin vermesi gerekir.

Binanın ciğerinden bayağıya muhik inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında Yangın kapısı istanbul kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page